tiistai 31. tammikuuta 2017

Herra Partasuun syntymäpäiväjuhlat

Eilen juhlittiin Herra Partasuun syntymäpäiviä ja minkäs käsityöihminen itselleen mahtaa, jotainhan sitä oli käsillä näprättävä. Pakettiin päätyivät villasukat, parranhoitotuotteita sekä kahta laatua teetä.



Villasukissa lankana on 7 veljestä ja ohje on Novitan Pintaneulesukat. Partajutut on kyllä mulle ihan uusi asia, mutta löysin Englannista kivanoloisen pienen Mo Bro's -nimisen verkkokaupan partatuotteille (toimittavat Suomeen, ilmaiset postikulut) ja saaja tuntui onneksi kelpuuttavan mun hankinnat.



Kortti on aika rouheesti askarreltu kahtia taitetusta kartongista, jonka kansilehdelle kiinnitin raidallisen kuviopaperin palan ja sen päälle ihan vaan tulostetun kuvan, kulmiin koristeeksi palaset sähköteippiä (mun tän hetken lempparituote, taidan seuraavaksi koristella tiskikoneen sillä :D).



Ja tässäpä vielä koko komeus, paketti on pakkauspaperista taiteltu paperipussi (joka on teipattu kasaan sähköteipillä :D).



Ja päivänsankarin toiveesta syötiin suklaakakkua, tämä on pääpiirteissään Kinuskikissan Chocolate Drip Cake -ohjeella tehty.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!